Software pakket

Het softwarepakket bevat de volgende distributiepakketten:

Elk distributiepakket bevat de volgende bestanden:

kes_win.msi

Installatiepakket van Kaspersky Endpoint Security

setup_kes.exe

Benodigde bestanden voor de installatie van het programma via een van de beschikbare methoden.

kes_win.kud

Bestand voor het maken van installatiepakketten voor Kaspersky Endpoint Security.

klcfginst.msi

Installatiepakket voor de Kaspersky Endpoint Security-beheerplug-in voor Kaspersky Security Center.

bases.cab

Bestanden van het updatepakket die tijdens de installatie worden gebruikt.

cleaner.cab

Bestanden voor de verwijdering van incompatibele software.

incompatible.txt

Bestand dat een lijst met incompatibele software bevat.

ksn_<language_ID>.txt

Bestand waarin u de voorwaarden voor deelname aan Kaspersky Security Network kunt lezen.

license.txt

Bestand waarin u de Gebruiksrechtovereenkomst en het Privacybeleid kunt lezen.

installer.ini

Bestand met de interne instellingen van het distributiepakket.

keswin_web_plugin.zip

Archief met de bestanden vereist voor het installeren van de Kaspersky Endpoint Security-webplug-in.

U wordt aanbevolen om de waarden van de instellingen niet te wijzigen. Gebruik het bestand setup.ini als u de installatieopties wilt wijzigen.